1 november 2015

Mijn eerste crowdfunding

Je doet alles maar één keer voor het eerst. Als jullie dit lezen heb ik voor het eerst een crowdfunding opgestart. Voor mijn boek Oerknal aan het IJ. Op www.voordekunst.nl  lees je alles. In het kort: als ik 5000 euro ontvang, kan iemand ergens in een drukkerij de pers in werking stellen. Die gaat dan, heel ambachtelijk, mijn boek drukken. Natuurlijk komt er ook een ebook. Maar persoonlijk geloof ik pas dat het echt is als ik een naar inkt ruikend exemplaar uit die doos haal.

Wie doneert krijgt daar iets voor terug. Dat kan zijn een gesigneerd exemplaar of een wandeling met mij en jouw familie of vrienden door Amsterdam-Noord. Want dat is het hoofdonderwerp van Oerknal aan het IJ.

Ik heb trouwens ook voor het eerst een website. Hoewel ik de domeinnaam al 15 jaar geleden wegkaapte voor de neus van tientallen andere Bas Kok’s, heb ik het lang uitgesteld. Want van welke activiteit moest die website de etalage worden? Ik deed nogal veel dingen – journalist, psycholoog, kunst- en architectuurliefhebber, Noord-fan, stadmaker, schrijver – en bezat maar één domeinnaam. Daarom duurde ’t even. Maar de losse delen waaruit ik bestond passen inmiddels harmonieus binnen één en hetzelfde domein.

Een website dus ik besta! Nu het boek nog.

BAS KOK

Wil je een lezing, presentatie of gesproken column van Bas?

Contact

Wijnkersstraat 17
1036 KP Amsterdam

Navigatie

Sitemap

2023 BAS KOK
Gemaakt door Customerscope
envelopephone-handsetmap-markerarrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram